Basketball Mania

Basketball Mania 1.3

Speelhalactie op je Android

VOOR

  • Eenvoudige gameplay
  • 5 verschillende levels
  • Toenemende moeilijkheid

TEGEN

  • Erg veel van hetzelfde

Gemiddeld
6

Basketball Mania is een gratis game waarin je ballen in een basket werpt. Net als in de speelhal moet je zoveel mogelijk punten scoren in een korte tijd.

Met 40 seconden op de klok gooi je als een malle de 4 ballen richting de basket. Elke rake bal levert je 2 punten op, tenzij deze er in gaat zonder het bord of de randen te raken, dan krijg je er zelfs 3. In de 40 seconden moet je een bepaald aantal punten scoren om door te gaan naar de volgende opgave. Basketball Mania neemt steeds in moeilijkheid toe omdat er meer zuivere ballen nodig zijn om de score te halen. Zodra de basket heen en weer beweegt is het uiteraard nog lastiger om aan deze opgave te voldoen.

Je krijgt tickets aan het einde van ieder spel. Hiermee speel je volgende levels vrij (die er anders uitzien en een ander muziekje op de achtergrond hebben) of koop je objecten voor je collectie. Basketball Mania heeft een schat aan shirtjes, speciale ballen enzovoort. Wat je ermee kan is een raadsel, maar het staat wel leuk in de meegeleverde prijzenkast.

Basketball Mania is leuk voor een minuutje of 5. Daarna gaat het erg vervelen want het is telkens van hetzelfde laken een pak

Meeste downloads Sportspellen voor Android

Meer
Basketball Mania

Download

Basketball Mania 1.3

Beoordelingen about Basketball Mania